Nieuws

Gefeliciteerd Ryan Harnandan, Diego Ameerali en Carina Jessurun (Isuzu team) met het behalen van de 1e plaats in de SARK-klasse.

Rally Team Alle 3

De Zeker is Zeker Family Speurtocht 2016, was een geslaagde speurtocht, georganiseerd door Assuria Verzekeringen, Rotary Club Paramaribo Central & Surinaamse Auto Rally Klub (SARK). Niet alleen heel leuk om mee te doen, maar fantastisch dat de opbrengsten worden bestemd voor een goed doel!

Als Fernandes Autohandel hebben wij een groep studenten gesponsord met hun inschrijfgeld en hun treasure pakket.

Rally Ryan Doos

Het Fernandes Autohandel gesponsorde equipe, Ryan Harnandan, Diego Ameerali en Carina Jessurun zijn de winnaars van Zeker is Zeker Family Speurtocht, in de SARK-klasse! In de Algemene klasse staan aan top: Aarti Soekhlal en Jayant Giasi.

Ook benieuwd hoe dit team de Isuzu D-Max heeft ervaren? Lees dan gauw verder…

Ryan Harnandan:
“Je merkt gelijk het verschil, de extra pk’s! Diego en ik hebben hem zowel in de stad als in de savanne mogen testen en hij doet het uitstekend! Als rijder zit je heel comfortabel, het gemak van keyless entry en een startknop maken het verschil duidelijk.”

Diego Ameerali:
“De auto ook mogen testen in de Savanne en nu in de stad, kan ik zeggen dat de Isuzu high power D-MAX 2016 op elk gebied presteert. Hij heeft meer dan genoeg power om door de natte savanne te komen en comfortable genoeg om normaal dagelijks te kunnen rijden de stad”

Carina Jessurun:
“De Isuzu D-Max 2016 is een robuuste wagen met ontiegelijke power! De lederen stoelen, een touch screen audio system en een temperatuur aanduider vond ik allemaal hands down stijlvol. Als mede navigator op de achterbank, heb ik comfort en safety mogen beleven met zowel de ruime stoelen als de safety belts. Verder hebben wij als team heel goed gepresteerd en zijn op de 1ste plaats in de Sark klasse beland en dat ook dankzij de power van de D-Max!”
We bedanken Ryan en Diego voor hun inzet en prestatie met het behalen dit resultaat. Uiteraard zijn wij als Fernandes Autohandel ook trots dat dit equipe in onze Isuzu D-Max de eerste plek mocht veroveren.
Van harte gefeliciteerd alle winnaars!

Algemene klasse

  1. Soekhlal Aarti en Giasi Jayant 
  2. Nikita Van Dijk en Jill Tjong Akiet 
  3. Giasi Rajiv en Giasi Viresh 
  4. Chotkan Sharona en Goerdin Sayed 
  5. Liew Jair en Liew Serajo 


SARK Klasse

  1. Harnandan Ryan en Ameerali Diego 
  2. Wirin Dharmlal en Giasi Rewi 
  3. Farida Sowma en Adolf Brakke 
  4. Widjai Jungerman en Mark Jungerman 
  5. Chin A Sen Diego en Chin A Sen Dave