Nieuws

Snuffelstage bij Fernandes Autohandel

Snuffelstage

Op 30 april kwamen voor een snuffelstage 19 leerlingen van de NOS Scholengemeenschap bij Fernandes Autohandel op bezoek. Het doel van deze stage was om de leerlingen op een leerrijke en leuke manier kennis te laten maken met het werkveld; de werkzaamheden en werkprocessen binnen Fernandes Autohandel.

De leerlingen waren van de leeftijdsklasse 12 tot 16 jaar. Fernandes Autohandel heeft gemeend om een theoretisch maar ook een praktisch programma aan te bieden. De leerlingen werden welkom geheten door de directeur van Fernandes Autohandel, Maurice Brahim en de Human Resource manager, Pearl Mendez.

Het programma was interactief: het theoretisch gedeelte werd afgewisseld met een quiz of rollenspel. Op deze manier kregen de leerlingen zicht op de diverse functies binnen de organisatie en wat de daarbij behorende taken inhouden. In groepsverband werden de opdrachtjes uitgevoerd en een ieder deed zijn/haar best om als winnaar gekozen te worden.
Aan het eind van de dag kregen de leerlingen een gift-bag mee. Lekkernijen van Fernandes, een T-shirt en een giveaway.
Deze dag is succesvol verlopen en de leerlingen én leerkrachten waren diktevreden over de snuffelstage dag bij Fernandes Autohandel.