Nieuws

Review Isuzu mu-X – door Roue Verveer

roue-verveer

In december 2014 was comedian en presentator Roue Verveer samen met topkok Ramon Beuk in Suriname voor de voorbereidingen en uitvoering van de ‘Christmas Dinner & Show’. Tijdens zijn verblijf in Suriname voorzag Fernandes Autohandel Roue Verveer om er voor te zorgen dat hij zich comfortabel kon verplaatsen in onze nieuwste Isuzu aanwinst. Hieronder meer over hoe Roue Verveer de Isuzu mu-X heeft ervaren.

roue-verveer2

In december 2014 heeft Roue de Isuzu mu-X voor ongeveer 2 weken gereden. Het is de drukste periode van het jaar in Suriname waarbij Roue zich door middel van de mu-X makkelijk kon verplaatsen tijdens de voorbereidingen voor zijn shows. Wij vroegen naar de mening van Roue over hoe hij de auto op verschillende onderwerpen zoals performance en zuinigheid zou omschrijven.

“Ik vind dat de Isuzu Mu-X een mooie hedendaagse uitstraling heeft. De Mu-X is een zuinige auto; in een periode van 2 weken heeft hij slechts eenmaal hoeven te tanken.
Ik heb de Isuzu Mu-X als een prettige auto ervaren, niet alleen omdat het om een SUV model gaat, maar die ook zuinig in brandstofverbruik is en over veel ruimte beschikt. Ook de passagiers kunnen genieten van voldoende beenruimte.
Je voelt je veilig in deze auto!
Of je nou rijdt door de Savanne, over zandwegen of verharde wegen van Suriname, ongeacht wat de weersomstandigheden zijn, de Isuzu Mu-X is een ideale auto hiervoor!