Nieuws

Review Familie Niamat

Review

“Het was mijn verjaardagskado en we zijn er heel blij mee”

Mevrouw Niamat vertelt over haar ervaring met hun nieuwe Isuzu D-Max Limited Edition. Mijn man had altijd als doel om op zijn 45ste een nieuwe auto aan te schaffen en die wens is in vervulling gegaan.

Fernandes Autohandel bood ons de Isuzu D-Max Limited Edition in twee kleuren aan. Vanaf het begin waren we ervan overtuigd dat we een zwarte Isuzu D-Max wilden. Verrassend genoeg liep het heel anders, toen we beide kleuren in de showroom zagen. De aparte blauwe kleur sprak ons meteen aan en we waren verkocht. Het besluit werd genomen: we kozen de Lapis blauwe Isuzu D-Max Limited Edition.

Review2
De D-Max heeft ruim voldoende ruimte en vooral de laadbak is zeer handig voor onze tripjes naar onder andere Nickerie.
Mijn man is de deskundige als het gaat om de motor van de Isuzu D-Max, zegt mevrouw Niamat lachend. Ik vertrouw helemaal op zijn advies. Hij heeft zich verdiept in de kwaliteit van de motor. Ik kan wel zeggen dat de auto prima rijdt. We gebruiken de auto voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden.

Review3

Vooral onze twee jongens zijn heel trots en blij met deze aankoop. Ze keken er al langer naar uit en het meeste waarderen ze nog wel de DVD speler die in de auto bevestigd is. Onze kinderen genieten!

 

Review4

De Isuzu D-Max Limited Edition biedt een scala aan mogelijkheden die ons door het team van Fernandes Autohandel duidelijk zijn uitgelegd.

Veel Surinamers gaan buiten de stad of rijden wel eens een rally en daar is de Isuzu D-Max uitermate geschikt voor, geeft mevrouw Niamat aan. Een Isuzu D-Max zou ik zeker aanbevelen aan vrienden.