Nieuws

Isuzu D-Max Guianas Challenge 2013

Guianas Challenge 1

De ruige Amazone, meer dan 6.000 km, zand, lateriet, water…  een uitputtende challenge – maar niets was de Isuzu D-Max te veel tijdens de Isuzu D-Max Guianas Challenge!

Guianas Challenge 2

In 2013 organiseerde Isuzu in samenwerking met Fernandes Autohandel de ‘Isuzu D-Max Guianas Challenge’. Gedurende 22 dagen werd een route van meer dan 6.000 km afgelegd. De route liep door verschillende landen waaronder Suriname, Guyana, Frans Guyana en Brazilië waarbij de terreinomstandigheden zeer uiteenlopend waren: van water tot lateriet wegen en van Savanna’s tot het tropisch regenwoud van de Amazone. De ultieme trip voor de Isuzu D-Max om écht tot leven te komen!

Kaartje Guianas Challenge 2013


Guianas Challenge 3

Bent u benieuwd hoe de Isuzu D-Max deze challenge doorstaan heeft? Bekijk dan snel de samenvatting van de Isuzu D-Max Guianas Challenge 2013!

Voor een uitgebreider verslag van de Guianas Challenge kunt u ook de onderstaande video’s bekijken.

Samenvatting van de Isuzu D-Max Guianas Challenge dag 1 tot en met 6: De Isuzu D-Max Guianas Challenge vertrok vanuit Paramaribo en reed gedurende de eerste dagen naar Dadanawa.

Samenvatting van de Isuzu D-Max Guianas Challenge dag 7 tot en met 11: De daaropvolgende dagen brachten de D-Max’en door in de Rupuni Savanne.Samenvatting van de Isuzu D-Max Guianas Challenge dag 12 tot en met 16: De challenge vervolgende zich naar Manaus.Samenvatting van de Isuzu D-Max Guianas Challenge dag 17 en 18: Eenmaal in Manaus aangekomen deden de Isuzu’s het Braziliaanse landschap verder aan en dat leverde spectaculaire beelden op!Samenvatting van de Isuzu D-Max Guianas Challenge dag 19 tot en met 22: De laatste paar dagen vonden plaats in de prachtige Amazone. In drie dagen tijd legde de bestuurders 1.479 km af van Porto Velho naar Santarém, waar de challenge eindigde.In de toekomst zullen zeker opnieuw dit soort tripjes georganiseerd worden voor de trotse, Surinaamse Isuzu bezitters. Hou voor meer informatie over de aankomende events onze website en de Guianas Challenge Facebook pagina in de gaten