Nieuws

“Het rijden in een Isuzu D-Max vergroot ons zelfvertrouwen, omdat we weten dat de D-Max ons overal naartoe kan brengen” - #FAHRallyTeam

Fernandes-Autohandel-Savanne-Rally-nieuwsbericht-3-en-4-Ray-&-Anshul

In de aanloop naar de 39e editie van de Savanne Rally in Suriname geven de equipes die gesponsord zijn door Fernandes Autohandel een uniek kijkje achter de schermen in de rubriek ‘#FAHRallyTeam’. In dit artikel stelt Raymond Madaran zich voor.

Fernandes-Autohandel-Savanne-Rally-nieuwsbericht-3-en-4-Ray-&-Anshul 

Van vulpennen tot four-wheel drive
Ik ben Raymond Madaran, ben 30 jaar oud, ik kom uit een gezin van 3 waarvan ik de oudste ben en woonachtig te Lelydorp. Ik ben arts van beroep, maar m'n interesse is altijd heel breed geweest. Ik ben bijvoorbeeld ook een zangvogel fanaat, muzikant, iemand die geobsedeerd is door vulpennen (klinkt gek, ik weet het). I like the finer things in life, avontuur dus vandaar ook mijn interesse en passie voor de autorally sport. 

Verslaafd aan de rally sport
Anshul en ik kennen elkaar van de opleiding. Ik heb, denk ik 4-5 jaar terug enkele keren meegedaan met rally's, maar ben daarna gestopt. In december 2014 wilde ik de rally sport weer oppakken. Ik kwam Anshul toevallig tegen en vroeg ik hem om een rally te rijden. We hadden toen weliswaar grandioos verloren, maar hij was toen erger dan mij verslaafd geraakt aan de sport! We hebben sindsdien elke rally van dit jaar gereden met veel betere resultaten. We zitten thans in de B-klasse.

Kroegentocht in Nieuw Nickerie
Mijn leukste rally ooit was NiCoPa 2015. Het ging niet alleen om het rijden van de ritten, maar ook de reis vanaf de stad naar Nieuw Nickerie, de kroegentocht, de gezelligheid van vrienden en de rally rijders. Het leuke ervan is dat je dat alles de dag vóór de rally al ervaart. 

Equipe met entertainment
Het leuke van ons equipe is dat we nooit een tekort hebben aan entertainment. Terwijl vele mensen aan het stressen zijn en zich ergeren na een enerverende rit zijn we nog aan het nalachen van een oude grap van enkele uren terug. We rijden serieus maar houden het gezellig, daar is de rally voor. Gezelligheid!

Onze eerste Savanne Rally
Dit is onze eerste Savanne Rally. We verwachten dat het een zware rally wordt; 3 dagen lang vechten om wie gelijk heeft over welke route de juiste is. We oefenen voor rally's door eerdere rally's opnieuw te rijden. Helaas kunnen we alleen het stadsgedeelte oefenen. 

Isuzu D-Max, de beste rally auto voor ons
We zijn ervan overtuigd dat de Isuzu D-Max de beste rally auto voor ons is. Het rijden/besturen gaat heel soepel, de auto's zijn zo stevig dat je niet bang hoeft te zijn dat de auto je in de steek zal laten. Bovendien gaan we met zekerheid het veld in. Het rijden in een Isuzu D-Max vergroot ons zelfvertrouwen, omdat we weten dat de D-max ons overal naartoe kan brengen. Ook al moeten we door een grote diepe zwamp, we gaan netjes erin en komen net zo goed weer eruit! En dit zeg ik uit ervaring.