Nieuws

DE TESTDRIVE DRIVE, BUY AND WIN ACTIE

DE TESTDRIVE DRIVE BUY AND WIN ACTIE

Wilt u ook kennis maken met de Isuzu D-Max?
Het salesteam van Isuzu staat elke werkdag voor u klaar!
Fernandes Autohandel organiseert, onder leiding van Isuzu Motors International Operations (Thailand ) de Isuzu Test Drive campagne.
De testdrive campagne is een regionale campagne waarbij de overige deelnemende landen Guatemala, Honduras, El Salvador, Costa Rica, Panama, Trinidad & Tobago, Paraguay, Curaçao, Nicaragua, St. Lucia, Aruba en Belize & Grenada zijn.

Registreer u nu snel voor het maken van een proefrit via dit formulier. Het salesteam van de afdeling Isuzu neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de proefrit. Na het invullen van een korte enquete ontvangt u een leuke Isuzu gift (zolang de voorraad strekt)!
Laat u zich registeren, vult u a.u.b. een korte enquête in en ontvang een leuke Isuzu gift (zolang de voorraad strekt).

Maar dát is zeker niet alles!! Koopt u een Isuzu D-Max, dan maakt u kans op een fantastische prijs!!
Koopt u binnen 30 dagen na het einde van de promotie een Isuzu D-Max, dan doet u mee aan de loterij en maak kans op de prijs “5 jaar gratis tanken” bij GOw2 Energy Suriname N.V.

Alle voorwaarden van de “Testdrive Drive Buy & Win” actie kunt u nalezen in het onderstaande document.
Terms & Conditions (NED)
Terms & Conditions (ENG)

  • De actie start op maandag 5 oktober en eindigt op maandag 21 december 2015. 
  • De Isuzu presentjes bestaan uit een waterfles of een Isuzu pet. Men ontvangt slechts één gift per geregistreerde persoon. 
  • De promotie is alleen geldig voor permanente bewoners van Suriname en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs op het moment dat zij hun gegevens invoeren. 
  • De deelnemers verklaren dat zij zich bewust zijn en accepteren de huidige voorwaarden om deel te nemen aan de promotie.
  • De winnaar van de prijs zal worden benaderd door Fernandes Autohandel binnen 45 dagen door middel van een telefoontje of per email na het einde van de D-Max Test Drive promotie. 
  • Om te winnen, moet de deelnemer D - Max hebben gekocht. 
  • De prijs wordt aan de winnaar geleverd in de vorm van een tankpas voor diesel die wordt uitgegeven door Gow2 Energy Suriname N.V.
  • De prijzen zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld.

Fernandes Autohandel, we don’t sell cars, we sell solutions!