Nieuws

De Nicopa Rally 2015 een geweldige ervaring met de mu-X

Nicopa2

De Nicopa Rally is een evenement van de Surinaamse Auto Rally Klub. Dit gebeurt om de twee jaren, met als startplaats het district Nickerie en eindplaats het district Paramaribo. Deze twee-daagse rally die gaat door de districten Saramacca en Coronie.

Hieronder de ervaring van de rijders: Mw. Pearl Nahar en Mw. Reshma Ramjiawan.

nicopa1

Ook in het jaar 2015 deden wij mee aan deze rally. Dit is de 2e rally voor ons en het mogen rijden in de mu-X heeft alleen maar bijgedragen aan ons enthousiasme om mee te doen aan deze rally. Onze eerdere rally’s hebben we gereden in de Isuzu D-Max, wat al een prettige ervaring was omdat we feilloos door alle gebieden konden.

Het rijden in de mu-X is alleen maar aangenamer, vanwege de bijkomende luxe en de upgrade van manual naar automaat; de auto rijdt comfortabel en is motorisch best krachtig.

We reden dit jaar in de A-klasse dus de weging was iets zwaarder dan voorheen. Daar kwam nog bij kijken dat de koppeling met de tripmaster een malfunction had, maar dat mocht de pret niet drukken. We reden gezellig verder, waarbij we de afstandsmeter van de mu-X hebben gebruikt als hulpmiddel.

Overall is de Nicopa rally als aangenaam ervaren, gezien het karakter en de uitgestrektheid van de rally. Dit was vanwege het rijden door 3-4 districten en natuurlijk het feit dat we mochten rijden in de Isuzu mu-X !!