Nieuws

DE ISUZU MU-X WINT DE INTERNATIONAL MANUFACTURER AWARD TIJDENS DE CHINA SILK ROAD RALLY

1

Na twee weken van zwaar “off road racen” onder weersomstandigheden die varieerden van hoge vochtige tot ijskoude temperaturen en stortregens, heeft de Isuzu Mu-X de felbegeerde “Internationale Fabrikanten Award” in de wacht weten te slepen tijdens de China Silk Road Rally.

Bestuurder Adrian Di Lallo, met in de stoel naast hem de stoere navigator Harry Suzuki (ook wel bekend van de Dakar Rally), zegt dat de prijs het bewijs is van de professionaliteit van het team maar zeker ook de duurzaamheid van de auto.

2

“We zijn zeer vereerd om winnaars van de “International Manufacturers Cup” te worden genoemd. Aan het eind van een goede dag racen, bestaat er geen beter gevoel dan dat je alle inspanningen hebt geleverd die je kon leveren in een voertuig dat goed performed”, zegt Di Lallo.


We hebben deze rally slim aangepakt en benaderd. We gaven alles wat we konden op de momenten dat daar de mogelijkheid toe was. Waar de rit “gedicteerd” werd, namen we gas terug. Ons doel was om de finish op een goede manier te behalen en we zijn er allemaal trots op dat dit helemaal gelukt is.

De “China Silk Road Rally” heeft de deelnemende teams maar liefst 5.617 kilometer gebracht door het meest afgelegen en spectaculaire terrein van China en is een martelende test geweest voor zowel de rijders als hun voertuigen.

3

Deze prachtige beelden wilt u niet missen: