Nieuws

De gloednieuwe Isuzu MU-X valt nu al in de prijzen!

MU X Foto 2

De Isuzu MU-X is niet alleen een terrein auto, maar ook een geschikte familiewagen. Deze SUV, die maximaal zeven personen per keer kan transporteren, is ook uitermate geschikt om u te voorzien in uw dagelijkse mobiliteitsbehoeften.

 1. Design Award MU X
  De 'Good Design Award from Japan'
  Het meest prestigieuze auto ontwerp wordt jaarlijks bekroond met de zogenaamde 'G-mark award'. In 2014 ging deze prijs naar de Isuzu MU-X. Wilt u meer weten over de G-Mark award, kijk dan op de website van de organisatie.

  MU X Foto1
 2. Max Run Challenge
  In Australie is de Isuzu MU-X de winnaar geworden van de “Max Run Challenge’ deze prijs heeft de MU-X gewonnen dankzij haar prestatie om met een volle tank benzine, in haar categorie de meeste kilometers af te leggen. De Isuzu kilometerteller stond aan het einde van de challenge op maar liefst 1424.7 km! Dat waren een stuk meer kilometers dan de andere auto’s die aan de challenge mee hebben gedaan! Wilt u meer informatie over de Max Run Challenge, bezoek dan de website.

  MU X Foto 2

 3.  1st Rank for Comparison 3 wagons
  De MU-X deed vorig jaar ook mee aan een ranking tussen drie verschillende voertuigen van het Australische, beroemde 4X4 magzine. Hier heeft de Isuzu MU-X de eerste plaats behaald door twee andere SUV’s te verslaan. De beoordelingscriteria was wie de beste transitie bood in de klasse van zowel een werk auto als een familie auto. Wij kunnen natuurlijk niets anders dan ons hier bij aansluiten, de MU-X heeft het allemaal!
  MUX Foto 3

 4. Twee awards van de Grand Prix Group Thailand
  De MU-X won ook nog twee awards van de ‘Grand Prix Group Thailand’ namelijk: de ‘Best PPV Diesel 2WD Award’ en de ‘Most popular PPV 5000 Units in 10 days’ award. Deze awards heeft de Isuzu MU-X in de wacht gesleept doordat het de beste en meest verkochte auto is die tot stand is gekomen doordat het voertuig gebasseerd is op een pick-up.
  Mu X Foto 4

 5.  2014-2015 Best Mid-Size SUV
  Tot slot is deze award aan de Isuzu MU-X toegekend door de Car Award Group in de Filipijnen.

  MUX FOTO 5

Door: Ridley Purperhart