Nieuws

China ook een fabrikant van de Isuzu D-MAX en Isuzu MU-X

Isuzu Mu X China

Jiangxi Isuzu Motors (JIM) is begonnen met het produceren van de Isuzu D-max pick-up in Nanchang. De launch van deze auto’s vond plaats in Kunming eind 2014. JIM is een joint venture tussen Isuzu en de Jiangling Motors Co. Group (JMCG). De lancering is een mijlpaal voor het gezamenlijke project tussen de Isuzu en JMCG; samen zijn zij verantwoordelijk voor de productie en verkoop van de D-Max.

Ongeveer 250 mensen woonden de ceremonie bij, waaronder vertegenwoordigers van gerelateerde bedrijven, een groot aantal van nieuwe D-MAX dealers, evenals lokale overheid en de media. Isuzu’s Executive Vice President, Masanori Katayama vloog uit Japan om de JMCG voorzitter (Qui Tiangao) en JIM president (Hiroyuki Miyagaki) te vergezellen.

Isuzu’s Executive Vice President, Katayama, verklaarde in zijn toespraak dat de D-max een combinatie van robuuste en hardwerkende functies heeft. Deze D-Max zal bij Chinese rijders een nieuwe indruk geven als meest innovatieve pick-up op de markt. De dealers toonden hun enthousiasme voor de D-MAX, als ook voor de MU-X die medio 2015 verkocht zal worden.