Nieuws

Interview met Diego Chin A Sen over zijn nieuwe aankoop: Isuzu D-Max Limited Edition 2015

Isuzu D Max Limited Edition

Diego Chin A Sen, een man die inmiddels vele rally’s in Suriname op zijn naam mag schrijven, is voor Fernandes Autohandel geen onbekende. We waren zeer benieuwd hoe de nieuwe aankoop van Diego hem beviel.  

Mijn vorige auto was een Isuzu D-max en was erg tevreden met de auto. Toen ik het nieuwe model ( de Limited Edition) zag, was ik gelijk verliefd.

Behalve dat ik de kwaliteiten van Isuzu ken trok het uiterlijk me ontzettend aan. Mooi afwerking, leuk en sportief model en tegelijk ook een beetje stoer uiterlijk.

Over de service bij Fernandes Autohandel heb ik absoluut niets te klagen; men is altijd vriendelijk en erg behulpzaam.

Mijn eerste indruk van de nieuwe Isuzu D-Max was in 1 woord “wauw”!! De overall look van de D-max sprak mij enorm aan. Dat is mijn indruk overigens nog steeds.

De tankinhoud van dit model is groter dan mijn vorige D-Max.

Dit model is ruimer en waar ik ook blij mee ben is de achteruitkijk camera en de pushbutton startknop.

De Isuzu D-max is een ideale auto voor de wegen van Suriname. De auto is hoog en stabiel en rijdt zuinig. Ik heb goed overzicht wanneer ik achter het stuur zit en heb een veilig gevoel.

Op de vraag of Diego de D-Max zou aanbevelen aan zijn vrienden, antwoordde hij: “Absoluut, de Isuzu is gewoon een hele goede auto!” maar daarna zei hij lachend… “zij mogen wel een andere kleur dan die van mij kiezen”. “Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en over de service en behandeling die ik heb gehad van iedereen bij Fernandes Auto Handel. Good job!”.