Lease & Rental
Website-Fernandes-47827

Lease of huur een Isuzu in Suriname

Lease

Als het gaat om bedrijfsvoertuigen, dan rekent u ongetwijfeld graag op de betrouwbaarheid en het gemak van een nieuwe wagen. Hoe ideaal zou het niet zijn als het nodige onderhoud, de verzekering en andere zorgen uw voertuig betreffende, u en uw bedrijf helemaal uit handen genomen werden?

De Lease service van Fernandes Autohandel biedt aan haar klanten de optie van zorgeloos rijden, zonder dat zij er maar aan hoeven te denken of alles goed geregeld is.

Lease services van de Autohandel zijn beschikbaar voor de zakelijke klant. Meerdere gerenommeerde bedrijven in Suriname maken al jarenlang gebruik van de full-operational lease service van Fernandes Autohandel. Met een leasecontract van Fernandes Autohandel kunt u 24 uur per dag rekenen op de hulpdiensten van het bedrijf.

Bij Fernandes Autohandel worden standaard leasecontracten afgesloten voor een periode van 3 jaar. Wenst u te leasen voor een ander termijn, dan kan in overleg met ons team een aangepast contract voor u worden opgemaakt.

Contact


Wilt u een Isuzu D-MAX leasen?

Vul hier uw aanvraag in     Maak een afspraak

Rental

Bij Fernandes Autohandel bent u ook terecht voor het huren van een voertuig voor kortere duur. Deze dienst is beschikbaar voor zakelijke zowel als individuele klanten.

Meer informatie over onze huur mogelijkheden? 

Contact


Wilt u een Isuzu D-MAX huren?

Vul hier uw aanvraag in    Maak een afspraak